fbpx

Други настани

Се што треба да знаете за YouthSpeak Forum организиран од AIESEC

AIESEC

21.05.2021 - 22.05.2021

YouthSpeak Forum е проект кој го организира AIESEC на глобално ниво и моментално се организира во

онлајн

Во годинава што изминува општествената одговорност еден од главните фокуси на Халкбанк

Халкбанк АД Скопје

Халкбанк перманентно дава поддршка на најразлични сегменти од секојдневниот живот. Ги поддржува сп..

Секогаш бидете информирани за работите од кои може да зависи вашата иднина

Сава пензиско друштво а.д. Скопје

Брзото темпо на живот и големиот број на информации понекогаш може да ви го оттргнат вниманието...

Конкурс за доделување на Годишна награда на КХВ за млади истражувачи за најдобар труд од областа на пазарот на капитал

Комисија за хартии од вредност

09.11.2020 - 15.02.2021

Годишна награда за млади истражувачи за најдобар труд од областа на пазарот на капитал

„Кафе со млад претприемач”

Младински Инфо Клуб - Скопје

28.10.2020 -

Доколку сакате да дознаете што е потребно за да се стане млад претприемач, кои се препреките и ..

Зошто е важно да се штеди во време на пандемија и каква улога играат онлајн депозитите во нашето секојдневие

ХАЛКБАНК А.Д. СКОПЈЕ

14.10.2020 - 31.10.2020

Со поедноставување на процедурите и нивната дигитализација, потенцирајќи ја важноста да бидеме ..

Работилница “Како да се подготвиш за работно интервју”

Младински Инфо Клуб - Скопје

15.10.2020 -

Правилнaта подготовка за работно интервју е првиот чекор до пронаоѓање на работа.

Zoom Платформа

Флексибилна опција за ваша побезбедна иднина

Сава пензиско друштво а.д. Скопје

Од секогаш сите замислуваме дека своите пензионерски денови ќе ги поминеме на некое убаво место ...

Што мора да знае секој кој прв пат се вработува

Сава пензиско друштво а.д. Скопје

Како млад човек кој за прв пат се вработува треба да си информиран дека работодавачот покрај плата..