Искуството на успешните е драгоцена алатка во градењето на нашите сопствените капацитети, но во исто време е тешко да се дојде до директна можност за да се пренесе таквото искуство. Затоа,

СВТ Алумни во соработка со УНДП во рамките на проектот “Младински инфо клубови” го најавува првото „Кафе со млад претприемач”, како дел од серијата на настани (виртуелни кафиња) со млади претприемачи.

Доколку сакате да дознаете што е потребно за да се стане млад претприемач, кои се препреките и предизвиците на патот кон започнување на свој бизнис, или пак доколку сакате да дознаете нешто повеќе за претприемачкиот бизнис сектор, пријавете се!

Ќе имате можност да разговарате со Бобан Милосавлески, основач на Алтиус. Настанот ќе се одржи онлајн на 28.10.2020 со почеток од 19 : 00 часот.

Доколку сакате да биде учесници на оваа работилница, пријавете се на следниов линк