Студио Атриум е компанија која 18 години успешно ги препознава и задоволува потребите на своите клиенти која е во постојан раст и има потреба од следната работна позиција:

 

Архитект- проектант

  • Овластување Б за изработка, ревизија и надзор на проектна документација
  • Англиски Јазик
  • Возачка дозвола Б категорија

Аплицирајте со испраќање на Вашата професионална биографија преку белото копче Аплицирај во сината лента на почетокот на огласот, со назнака за бараната позиција.

Тел: 032/383-033

Моб: 071/367-870