fbpx

Конкурси

Јавен повик – „Млади менаџери и бизнис-лидери“

Совет на странски инвеститори

15.11.2020 - 20.11.2020

Целта на програмата е преку трансфер на знаења, избраните кандидати да се стекнат со обуки за страте

Конкурс за доделување на Годишна награда на КХВ за млади истражувачи за најдобар труд од областа на пазарот на капитал

Комисија за хартии од вредност

09.11.2020 - 15.02.2021

Годишна награда за млади истражувачи за најдобар труд од областа на пазарот на капитал

Конкурс за целосна стипендија за тримесечниот курс Game Art & Design во SkillUp Academy Veles

SkillUp Academy Veles

16.10.2020 - 01.11.2020

Сакаш да си креатор на видео игри? Учествувај на Конкурсот за целосна стипендија за тримесечниот ..

Велес

Конкурс за обука за млади новинари

Институтот за комуникациски студии (ИКС)

15.10.2020 - 25.10.2020

(ИКС) распишува конкурс за прием на 10 учесници на тримесечна обука за новинарство.

Комбинирани предавања со физичко и онлајн присуство

Аплицирај.мк