Вo областа на услугите за сервисирање и одржување на станбени и деловни објекти КС Сервис, нуди разновиден опсег на решенија прилагодени  за специфичните потреби на своите клиенти.

Нашата посветеност на извонредност е очигледна во низата професионални услуги што ги обезбедуваме, покривајќи водoинсталатерски, електричарски, браварски и столарски услуги. Без разлика дали се работи за реновирање на домот или за надградба на деловен објект, КС Сервис е подготвен да одговори на различните потреби со прецизност и експертиза.

Уникатен аспект на нашиот модел на услуги е воведувањето на годишни планови за претплата, дизајнирани да го поедностават и подобрат искуството на клиентот. Приспособени според големината на домовите и деловните капацитети, овие планови нудат проактивно решение, обезбедувајќи одржување во текот на целата година и мир на нашите ценети клиенти.

Но, KС Сервис не застанува само на хаусмајсторски услуги. Препознавајќи ги потребите на нашите клиенти, ја прошируваме нашата дејност  со хигиеничарски услуги. Без разлика дали се работи за станбен или деловен простор, нашиот тим е опремен да испорача исклучителни услуги, создавајќи здрава и привлечна средина.

Покрај тоа, KС сервис од неодамна воведе и услуги за управување со станбени згради. Разбирајќи ги уникатните предизвици што ги поставуваат ваквите објекти, нашите квалификувани професионалци се снаоѓаат во сложеноста за да обезбедат непречено функционирање, што нè прави претпочитан избор за станбен управител.

Обезбедувањето квалитет e нашата мисија. Секој проект преземен од нашата компанија се изведува со прецизнозност и внимание на деталите, придржувајќи се до највисоките индустриски стандарди. Ние веруваме во сигурност, исполнување на роковите и надминување на очекувањата на клиентите, создавајќи трајни впечатоци со секој потфат.

КС Сервис – Ваш сервис 24/7,
Вистинското решение за Вашиот дом!

Повеќе информации на: www.ksservis.mk

Контакт телефони: 075/229-278 Битола 075/316-981 Скопје

Мејл: [email protected]