fbpx
ALK 13.872,12 -0.82% KMB 7.816,90 -0.12% MPT 73.000,00 -0.68% OKTA 3.789,50 -0.14% SBT 2.890,00 0% STB 1.149,05 1.69% STIL 65,00 0% TEL 317,00 0.57% TNB 18.734,81 -0.36%

Конференции

Трета годишна Конференција за е-трговија на тема „E-трговија & COVID-19: предизвици и можности!”

Асоцијацијата за е-трговија на Македонија

25.11.2020 - 26.11.2020

„E-трговија & COVID-19: предизвици и можности!”

онлајн