fbpx
ALK 16.198,49 0.3% GRNT 1.224,43 -2.05% KMB 8.749,88 0.55% MPOL 250,00 0% MPT 73.000,00 0.07% RMDEN17 99,60 0% RMDEN18 99,00 -1.69% STB 1.239,08 -0.87% STIL 90,00 0% TEL 326,00 -8.17% TNB 22.000,00 -7.68%

Студентски организации и Факултети

Се што треба да знаете за YouthSpeak Forum организиран од AIESEC

AIESEC

21.05.2021 - 22.05.2021

YouthSpeak Forum е проект кој го организира AIESEC на глобално ниво и моментално се организира во

онлајн

Регрутација во AIESEC

AIESEC

13.01.2021 - 31.01.2021

Шансата да станеш дел од најголемата студентска организација AIESEC е сега, бидејќи регрутацијата

AIESEC

AIESEC

AIESEC е интернационална платформа за млади која овозможува развој и развивање на лидерски потенциja