КС Сервис е новоотворена фирма за сервисирање на домаќинства и нуди водоинсталатерски услуги, електричарски, браварски, молерофарбарски и столарски услуги кои се извршуваат од страна на професионални мајстори со повеќегодишно работно искуство кои Ви стојат на располагање 24/7 во зависност од итноста на пријавениот проблем.

Фирмата нуди додатни работни услуги (проектирање, дизајн и изведба на домаќинства, комплетни и делумни опремувања и реновирања на простории) по барања на корисниците кои се изработуваат како додатни дејности со посебен договор помеѓу нарачателот и изведувачот.

 

Категорија на делување
Сервисирање

 

Социјални медиуми на Компанијата
Facebook – KS Servis
Instagram – KS Servis


Тагови
КС Сервис, KS Servis, сервисирање, проектирање, дизајн, работни услуги

  • Седиште
    Ул. Прилепска Бр.1/2, Битола
  • Категорија / Индустрија / Сектор
    Сервисирање

Нема активни огласи во моментот...