ИНФИНИТИ Енерџи и ИТСС
е членка на Infinity international Group, технолошка групација и регионален лидер во областа на информатичката технологија, електроенергетиката, дигитализацијата и електромобилноста.

Извонредноста, иновативноста и интегритетот се трите основни принципи, вградени во секој член на нашата групација, преку кој заедно со нашите партнери го реализираме целиот свој потенцијал.

 


Групацијата Инфинити
е основана врз силна идеја: Компанијата не треба да се фокусира само на максимизирање на профитот. Треба да му служи на општеството – со технологија, со своите практики за вработување, со овозможување на партнерите да го достигнат својот целосен потенцијал. Служењето на општеството преку успешен и профитабилен бизнис е крајната цел на работењето на Инфинити Групацијата.

Согледувајќи ги потребите на клиентите, Инфинити Скопје ќе понуди современи решенија од областите на информатичка технологија, енергетика, дигитално архивирање и електромобилност, со цел да се подобри деловната и општествената заедница.

  • Седиште
    Скопје
  • Локација
    Максим Горки 13
  • Категорија / Индустрија / Сектор
    IT


Ние веруваме во луѓето, затоа нашите вработени се нашата сила и најголема вредност. Континуираното образование и обука на вработените со следење на новите трендови се сигурна инвестиција за во иднина.

Нашите приоритети се зајакнување на тимот и едукација на кадарот со чие знаење и вештини ќе излеземе на други пазари, бидејќи квалитетен кадар секогаш е потребен. Свесни сме дека нашите вработени се нашата најголема сила и вредност.

Нема активни огласи во моментот...