Во склоп на комплексот Голд Фелициа работи единственото кабаре во Македонија кое нуди незаборавни моменти.

Својата уникатност кабарето ја истакнува преку одлично селектираниот тим на танчери, одличната сцена во интимен амбиент како и оргиналните костуми кои се дизајнирани од познатото студио Папаз само за кабаре тимот.

Голд Фелициа нуди незаборавно доживување со неколку часовна забава со врвни вокали и танчери од Македонија. Секој петок и сабота Голд Фелициа е резервирана за спектакуларна ноќна забава исполнета со музика, танц, гламур, смеа и незаборавни моменти.

Кабаре шоуто со блескавите костими, волшебните танцови рутини и возбудливите музички вибрации ги остава посетителите без здив.

Гламурозните кореографии за кои се грижи тим со долгогодишно искуство привлекуваат посетители од цела Македонија, но и од регионот.

Големиот избор на специјалитети и широката палета на пијалоци го надополнуваат амбиентот на незаборавна ноќ на гламур и одлична забава.

Секој кој сака да искуси незаборавно доживување со единствени музички точки, одлични артисти и театарски сцени мора да дојде и да го посети единственото и уникатно Кабаре Шоу во Голд Фелициа во Битола.

Голд Фелициа се наоѓа на Новачки Пат бр.14, 7000 Битола.

За повеќе информации и резервации јавете се на бројот +389 75 316 974 или посетете ја нашата веб страна www.goldfelicia.mk