Подготви се за кариера како дигитален маркетер со нашата Академија за Дигитален Маркетинг. Искористи ја можноста да се запознаеш со најважните онцепти и вештини кои треба да ги поседуваш како дигитален маркетер. Со работење на реални и практични примени ќе ја совладаме содржината на нашата Академија за Дигитален Маркетинг.

 

Содржина на Академијата:

  • Вовед во маркетинг и дигитален маркетинг
  • Content Marketing
  • Social Media Marketing  и Google Ads
  • Google Analytics
  • Search Engine Optimization
  • Email marketing

 

По завршувањето на Аплицирај.мк Академијата ќе бидете во можност да работите како Дигитален Маркетер поседувајќи ги најбараните вештини во полето на маркетингот, за што добивате Сертификат за успешно завршена Академија за Дигитален Маркетинг.

Времетрањето на академијата е два месеци, со старт во март 2023 година, 30 часа и предавањата ќе се одвиваат онлајн.

 

Цената за Академијата е 24.000 денари, со можност за плаќање на 6 месечни рати.

За рана уплата до 31.01.2023 и за уплата во целост се добива 10% попуст.

 

За повеќе информации и аплицирање можете да ни пишете на

marketing@apliciraj.mk или да ни се јавите на +389 76 440 604 и +389 76 440 706.