“Тони Мебел“ Скопје изработува (КУЈНИ, SDI ПЛАКАРИ, КОМОДИ, СПАЛНИ И ДЕТСКИ СОБИ) канцелариски и плочест мебел по мерка со идејно решение за внатрешно уредување.

Ги нудиме следните услуги: РОВЕР, CNC МАШИНА, ФАРБАЊЕ МЕБЕЛ/МЕДИЈАПАН/МАСИВ/ФУРНИР.

Тони Мебел има потреба од:

Фарбар, Кројач на ЦНЦ машина,
Мајстор за кантерица, Монтажер,
Кројач на плочест материјал


Отворени работни позиции:

  1. Монтажер на плочест мебел: знаење за монтирање на плакари, комоди, кујни. Пожелно да има возачка Б категорија.
  2. Кројач на плочест материјал: потребно е знаење на машина за обработка на дрво и кантирање.
  3. Кројач на ЦНЦ машина: пожелно претходно работно искуство на иста или слична позиција.
  4. Мајстор на кантерица: Кантирање на плочест мебел.
  5. Фарбар: кандидатите со претходно искуство ќе имаат предност.

Потребни квалификации:

  • Искуство во областа од 1 до 2 години.

Ако имате желба да работите во одлични услови со одличен тим испратете го вашето “СV“ преку белото копче Аплицирај.

Контакт за повеќе информации: 078/829 873 Иван и 078/829 871 Андреј