Ресторанот “Ѕвезден Океан” се наоѓа во срцето на главниот град.

Знаеме дека звучи неверојатно, но нашите кувари се врвни професионалци и докажани мајстори на својот занает кои одлично ја познаваат кинеската кујна, токму поради фактот дека и самите се кинези.

Како што гледате, кај нас нема ништо случајно.

Ресторанот Ѕвезден Океан го проширува својот тим и вработува

на следните работни позиции:

Келнер/ка и Шанкер на бифе со готова храна

Потребни квалификации:

  • Познавање на Англиски јазик

Плата: 24.000 ден.

Доколку сакаш и ти да бидеш дел од нашиот тим својата кратка биографија достави ја преку белото копче Аплицирај.

Контакт за повеќе информации: 078/287 345