ПРАКСА СО МОЖНОСТ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ!


ПОЗИЦИЈА: Електро инженер за енергетски разводи и програмирање на PLC уреди и SCADA.

Можноста за вработување зависи од перформансите на кандидатот.
Праксата трае максимално 3 месеци и се плаќа согласно законската регулатива.
Следи обука во современа работна средина. 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

  • Завршено или пред завршување на ВСС (електро факултет или информатички смерови)
  • Искуство не е задолжително
  • Познавање на англиски (пишан и говорен)
  • Способност за одговорно работење и логичко размислување.
  • Кандидатите со возачка “Б„ имаат предност.

Доставете го вашето CV преку белото копче Аплицирај во сината лента на почетокот на Огласот.