Royal Burger го проширува својот тим,
има потреба од:

Персонал за работа

Локации: Дебар Маало и Ново Лисиче

Отворени повеќе работни позиции:

  • Хигиеничарка – плата 24.000 денари;
  • Шанкер/ка – плата 30.000 денари;
  • Сендвичар/ка – плата 30.000 денари.

Ние нудиме:

  • Топол оброк во работно време;
  • Платен колективен зимски одмор;
  • Платен колективен летен одмор;
  • Неработен ден недела;
  • К-15;
  • Организиран превоз до дома – втора смена.

Сите заинтересирани кандидати за позициите може да не исконтактираат на 075/ 355 555 – Спаско.