ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

ПАКСОН ДОО – HOME COMFORT EXPERT ПАРТНЕР НА DAIKIN ЗА МАКЕДОНИЈА. Инженеринг фирма специјализирана за проектирање и изведба на системи за греење, ладење и вентилација како и редовно одржување и сервисирање на HVAC – системи. Не случајно сме ориентирани на програмата на DAIKIN – енергетски високоефикасни и технолошко напредни системи, бренд- кој  повеќе од 95 години е водечки во светот за HVAC системи. Наша цел е – задоволни купувачи со ниска потрошувачка на електрична енергија.


БИДИ И ТИ ДЕЛ ОД НАШИОТ ТИМ!

РАБОТНА ПОЗИЦИJA: 

МОНТЕР – ИНСТАЛАТЕР НА DAIKIN ОПРЕМА ЗА ЛАДЕЊЕ И ГРЕЕЊЕ

регион: Скопје

 
ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

  • Средна стручна спрема, пожелно од техничка струка
  • Со и без работно искуство
  • Возачка дозвола Б категорија

 ЛИЧЕН ПРОФИЛ:

  • Одговорна и лојална личност
  • Самоиницијативност и посветеност на работата
  • Подготвеност за индивидуална и тимска работа
  • Посветено и навремено извршување на работните задачи

НИЕ НУДИМЕ:

  • Редовни месечни примања к-15 и бонуси
  • Пријатна работна атмосфера

Вашата Професионална Биографија (CV со фотографија), можете да ја доставите преку белото копче Аплциирај со назнака: Апликација за монтер-инсталатер.