НИВО СУПЕРИОР ДОО вработува слаткар/ка

Фирма што работи со увоз на материјали за слаткарство, пекарство и сладолед.

На полно работно време или спрема можноста на кандидатот.

Потребни квалификации

  • Искуство на работна позиција слаткар
  • Спремност за работење со нови и модерни стилови
  • Возачка Б категорија

Нудиме

  • Плата спрема договор
  • Искуство со врвни светски слаткари и материјали

Контакт
[email protected]