Работа во Мотоцентар
Стани дел од тимот кој континуирано расте


Вработуваме Вулканизер за сервисните центри во Скопје, со претходно работно искуство и плата по договор.

Сите заинтересирани можат да испратат CV на e-mail на [email protected].com.mk