Работа во Мотоцентар
Стани дел од тимот кој континуирано расте


Вработуваме Aвтомеханичар/Сервисер со претходно работно искуство за сервисните центри во Скопје. 

Сите заинтересирани можат да испратат CV на e-mail на [email protected].com.mk