Хидро-Арт е компанија специјализирана за изведување специфични работи во градежништвото, со главна дејност – изведба на хидроизолација рамни покриви, тераси, зелени покриви, темели, жардинери, санитарни простории, базени, и др. Компанијата е формирана на крајот на 2012 година и веќе успеа да обезбеди свое место на македонскиот пазар.

Хидро – Арт го проширува својот тим и има потреба од:

Помошник и Мајстор за Хидроизолација

Хидроизолацијата се однесува на: 

  • Рамни кровови;
  • Тераси;
  • Темели;
  • Базени и сл.

Заинтересираните кандидати  потребно е да испратат резиме (CV) преку белото копче Аплицирај .

Контакт за информации: 078 621 921