Геос – м градежна фирма од Скопје го проширува својот тим и има потреба од :

Градежни работници

Потребни се :

  • Тесари;
  • Ѕидари.

Заинтересираните кандидати  потребно е да испратат резиме (CV) преку белото копче Аплицирај .

Контакт за повеќе информации: 071-365-751  или 071-365-772 Борче.