Евротим објавува Оглас за Комерцијалист на медицинска опрема 

Образование: ВСС – Фармацевтски, Стоматолошки, Медицински Факултет, Ветеринарен Факултет, Виша медицинска, РТГ техничар, Лаборант.

Потребни Квалификации:

  • Претходно комерцијално работно искуство ќе се смета за предност.
  • Задолжително познавање и употреба на англиски јазик – напредно ниво (говорење и пишување).
  • Познавање на работа со компјутери, познавање на Microsoft Office пакет.
  • Поседување возачка дозвола Б – категорија – (активен возач)

Очекувани вештини и способности:

  • Одлични комуникациски и интерперсонални способности.
  • Ориентираност кон клиенти.
  • Самоиницијативност и одговорност при извршување на работни задачи.
  • Способност за тимска работа.
  • Способност за работа под притисок и на кратки рокови.
  • Презентација и комерцијално работење (приоритет) 

Вашите апликации испратете ги преку белото копче Аплицирај во сината лента на почетокот на Огласот.