Дуротек Консалтинг Велес бара Машински инженер-дизајнер со минимум 5 години работно искуство, со познавање на машински програм SOLIDWORKS.

  • Работно време од 08:30 – 16:30 – понеделник до петок
  • Одлични услови за работа во креативна средина
  • Амбициозен и професионален тим со големо искуство во врвни технички решенија
  • Континуирана обука и можност за напредување од личен и од технички аспект

Потребни Квалификации:

  • Завршен машински факултет
  • Минимум 5 години работно искуство
  • Пожелно работно искуство во областа на автомобилска индустрија
  • Solidworks, Autocad, Catia
  • Изработка на техничка документација, технички цртежи и 3Д модели
  • Задолжително познавање на англиски јазик

Испратете кратка биографија (CV) и мотивационо писмо преку белото копче Аплицирај во сината лента на почетокот на Огласот.

Контакт телефон: +38978377048