ДООРС ИМПЕКС ДООЕЛ објавува оглас за вработување за позиција:

Administration manager


Опис на работното место:

 • Организирање на производствен процес и залихи
 • Подготовка на документација за увоз
 • Прием и проверка на материјали
 • Ракување со залиха
 • Внесување на документи во систем за прием и излез на материјали
 • Внесување на работни налози
 • Средување постови на Facebook и web страната и средување на YouTube каналот

Потребни квалификации:

 • Познавање на англиски јазик
 • Познавање на MS Office пакетот
 • Активна возачка дозвола Б категорија

Личен профил:

 • Амбициозност и мотивираност
 • Максимална посветеност и одговорност навремено исполнување на работните задачи
 • Организирана, одлучна и одговорна личност
 • Одлични комуникациски способности
 • Способност за тимско работење
 • Развиена професионална комуникација
 • Лојалност, иницијативност, темелност и енергичност
 • Способност за работа под притисок

Вашите апликации ги очекуваме преку белото копче Аплицирај во сината лента на почетокот на Огласот.