Компанијата за недвижности Дино 99 ДООЕЛ од Прилеп објавува оглас за вработување за позиција:

Техничка Секретарка

Заинтересираните кандидати потребно е да испратат резиме (CV) преку белото копче Аплицирај.

Контакт за повеќе информации: 070 208 194