Стоматолошката ординација „Д-р Нина“ е специјализирана за дентални третмани кои ќе ви дадат долготрајна и спектакуларна насмевка. Нашата експертиза излегува во пресрет на различни видови дентални потреби.

Д.р-Нина Стоматолошка ординација од Скопје има потреба од:

Администратор

Заинтересираните кандидати потребно е да испратат резиме (CV) преку белото копче Аплицирај.

Контакт за повеќе информации: 070 344 061