БАУЕР БГ ДОО Скопје има потреба од Возачи на камиони и тоа:

– возач на кипер 

– возач на влекач

БАУЕР БГ нуди одлични услови, пријатна работна атмосфера и добра заработувачка.

Заинтересираните кандидати да ги испратат своите професионални биографии преку белото копче Аплицирај во сината лента на почетокот на Огласот или да се јават на телефон 070/354-106.

Бидете дел од реномирана компанија која брои позитивни успеси на Македонскиот пазар.