Мобилити Брокер

има потреба од

 Осигурителен брокер, Скопје

 

КЛУЧНИ РАБОТНИ ОБВРСКИ:

 • Продажба на полиси за задолжително и незадолжително осигурување

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Средно образование
 • Лиценца за осигурителен брокер или Положен брокерски испит
 • Работно искуство од 1 години во продажба на осигурување
 • Напредно познавање на MS Office
 • Напредно познавање на Англиски јазик (се смета за предност)

СПОСОБНОСТИ И ПОТРЕБНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ВЕШТИНИ:

 • Внимание на детали
 • Комуникациски вештини
 • Тимска работа
 • Продажни вештини
 • Позитивен став
 • Активно слушање

Доколку сакате да ни се придружете и да станете дел од нашиот успешен тим, ја очекуваме вашата кратка биографија и мотивационо писмо на македонски јазик во електронска форма да ни ја доставите преку белото копче Аплицирај во сината лента на почетокот на Огласот со назнака РАБОТА – Осигурителен брокер – Скопје, најдоцна до 25 август 2020.

Само избраните кандидати ќе бидат контактирани.