fbpx
ALK 13.872,12 -0.82% KMB 7.816,90 -0.12% MPT 73.000,00 -0.68% OKTA 3.789,50 -0.14% SBT 2.890,00 0% STB 1.149,05 1.69% STIL 65,00 0% TEL 317,00 0.57% TNB 18.734,81 -0.36%

јануари 11, 2021

Мобилното банкарство на Халкбанк сега достапно и на AppGallery на HUAWEI

Услугата мобилно банкарство на Халкбанк која овозможува корисниците да имаат увид во своите сметки и...

јануари 11, 2021

Далма Фоод и Кетеринг Сервис 15 години испишува успешни приказни во доменот на кетеринг и организација на настани

„Во текот на годините опслуживме над 30.000 настани, од највисоки државнички церемонии, конгреси и самити,...

јануари 11, 2021

Следете ги дневните промени на цените на акциите на Аплицирај.мк

Во сина издвоена лента на почетната страна на Аплицирај.мк можете да ги следите дневните промени...

декември 20, 2020

Што мора да знае секој кој прв пат се вработува

Како млад човек кој за прв пат се вработува треба да си информиран дека работодавачот...

декември 20, 2020

Во годинава што изминува општествената одговорност еден од главните фокуси на Халкбанк

Халкбанк перманентно дава поддршка на најразлични сегменти од секојдневниот живот. Ги поддржува спортот, културата, екологијата,...

декември 20, 2020

Секогаш бидете информирани за работите од кои може да зависи вашата иднина

Брзото темпо на живот и големиот број на информации понекогаш може да ви го оттргнат...

декември 20, 2020

Аплицирај.мк потпиша Меморандум за соработка со АИЕСЕК

Основната цел на воспоставување на соработка помеѓу АИЕСЕК и Аплицирај.мк е во доменот на информирање...

декември 20, 2020

Флексибилна опција за ваша побезбедна иднина

Од секогаш сите замислуваме дека своите пензионерски денови ќе ги поминеме на некое убаво место,...

декември 20, 2020

Kорисни совети за секој сегмет на вашето CV

Што да вклучите, а што да изоставите? Кои делови очекуваат работодавците да ги видат во...

декември 20, 2020

Зборуваме за трчањето со Кокан Ајановски, повеќекратен државен шампион во трчање

Редовното практикување физичка активност комбинирано со здрава исхрана и квалитетен сон се значајни за одржување...

декември 20, 2020

Конкурс за доделување на Годишна награда на КХВ за млади истражувачи за најдобар труд од областа на пазарот на капитал

Врз основа на Одлука број 03-698/1 од 14 .10.2020 година, а согласно член 186 став...