fbpx
ALK 13.712,70 -0.34% BESK 6.100,00 0.81% GRNT 1.147,49 -1.02% KMB 7.670,00 -0.32% KPSS 350,00 -21.35% MPT 74.000,00 0.63% STB 1.173,28 0.51% TEL 319,00 -0.02% TNB 18.800,00 0.03% TTK 1.400,00 -1.41%

јануари 13, 2021

Шансата да станеш дел од најголемата студентска организација AIESEC е сега!

AIESEC е светска студентска организација, предводена од млади луѓе и наменета за млади. Организацијата е...

декември 28, 2020

Секогаш биди добро информиран пред да одлучиш да го промениш пензискиот фонд

Со првото вработување луѓето стануваат дел од пензискиот систем и од системот на капитално финансирано...